Echte Chinese thee, direct van de bron.

Bamboe houten bewaarbus 'Fengshui XL'
19.95

Bamboe houten bewaarbus 'Fengshui XL'

€ 17,76
Deze licht, maar exceptioneel sterke bamboo bewaarbus is gemaakt van hout uit Anji, de stad van hoogwaardige bamboo. Geschikt voor het opbergen van thee en andere voedingsmiddelen.
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Meer informatie

Opslagcapaciteit : In deze bamboe voorraadbus kan je tussen 80 - 300 gram bladeren bewaren afhankelijk van de theesoort. Het kan bijvoorbeeld 250 gram Red Dragon Pearls (zwarte theeparels) opslaan, maar slechts 100 gram lichtere thee zoals onze Da Hong Pao. Bedenk daarom van te voren, voor welke thee je deze voorraadbus wilt gebruiken.

Als deze bamboe container is te groot voor u, overweeg dan deze kleinere bamboe bewaarbus.

Bamboe bewaarbus: licht, sterk en duurzaam

Naast de lage kosten, is deze houttype ook sterk en licht. Anders dan theeblikken, kandeze houten voorraadbus worden gebruikt voor vele jaren wanneer u deze goed onderhoudt!

Opmerking : Deze thee container is gemaakt van natuurlijke bamboe en dus er is altijd een kleine variatie in de breedte. Over het algemeen is het verschil klein (tussen 9 tot 10 cm). De lengte is het de machine gesneden, en dus is consequent 22 cm. Merk ook op dat er mogelijk een licht verschil in de kleur omdat dit natuurlijk hout betreft. Vergelijk dit met de aanschaf van bijvoorbeeld een houten vloer, waarbij ook kleur- en patroonvariatie kan voorkomen.

Naast beroemd voor houtproducten, Anji produceert uitstekende Anji Bai Cha.

Details
Meer informatie
Materiaal bamboe
Afmetingen 22 x 9-10 centimeter
Geschikt voor vaatwasser Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Bamboe houten bewaarbus 'Fengshui XL'