Bezoek nu ook Teasenz.eu voor snelle verzending (NL 1-2 dagen & BE 2-4 dagen) vanuit Nederland.

Red Dragon Pearls
9.95

Red Dragon Pearls

€ 9,65
Een bijzondere zwarte thee hand gerold tot “parels” in Zuid Yunnan, China. Deze fantastisch losse zwarte thee biedt alle smaken van een frisse herfst dag met slechts een parel. Moutig, genuanceerd, en rijk aan tannine. Het biedt ook complexe smaken van gevallen bladeren, cacao en gekruide, gestoofde appels wat het onderscheid van andere zwarte theesoorten.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Teasenz heeft voor deze schitterende Drakenparels de fijnste zwarte thee uit Fujian geselecteerd, die daarna zorgvuldig met de hand gerold zijn in parelvorm. De bladeren hebben een lichte geur van chocolade wat heerlijk de smaak van zwarte thee complementeert. In vergelijking tot onze Jasmine Dragon Pearls is deze parel thee iets groter met een diameter van ongeveer 1 centimeter.

Zwarte thee & gezondheid

Zwarte thee bestaat uit 100% gefermenteerde bladeren met specifieke gezondheidsvoordelen vor het lichaam. Hoewel groene en witte thee soms laxterend werd op de lege maag, is dit niet het geval bij zwarte thee. Verder kan het onze lichaam beschermen tegen hyperglykemie en hypertensie doordat het een gezond effect heeft op het hart, bloedglucoseniveau en bloeddruk. Regelmatige consumptie van zwarte thee kan op lange termijn veel voor je gezondheid betekenen.

Zwarte thee, zoals onze Red Dragon Pearls, verliest tijdens de fermentatie process gedeeltelijk de natuurlijke antioxidanten (wat bij witte en groene thee niet het geval is). Toch is het nog steeds een goede bron van antioxidanten de risico op kanker verminderen en gevolgen van ouderdom tegen gaan. Bovendien, helpt het bij tandbederf en verlagen van de cholesterolgehalte.

Details
Meer informatie
Trektijd 5 minuten
Watertemperatuur 95 °C
Thee per 500ml theepot 1 st.
Eetlepels / 500ml n/a
Oogst 2022
Theeseizoen Lente
Cafeïnegehalte hoog
Theeregio Fengqing
Provincie in China Yunnan
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 红龙珠
Recensies 3

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Red Dragon Pearls