Echte Chinese thee, direct van de bron.

Bamboe Voorraad Bus 'Fengshui'
16.95

Bamboe Voorraad Bus 'Fengshui'

€ 16,61
Rechtstreeks uit Anji, de dorp van bamboeproducten en thee. Deze voorraadbus is gemaakt van sterk, licht en zeer duurzame bamboehout.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Opslagcapaciteit :. Deze bamboe voorraadbus kan 50 - 200 gram thee opslaan en is sterk afhankelijk van de theesoort. Er past bijvoorbeeld 170 gram Red Dragon Pearls zwarte thee in, maar slechts 70 gram Da Hong Pao, wat een lichtere thee is.

Bedenk daarom van te voren wat voor soort thee je wilt opbergen in deze houten voorraadbus.

Als u een grotere voorraadbus nodig heeft, overweeg dan deze kleinere bamboe bewaarbus.

Anji: Oorsprong van onze bamboe voorraadbus

Zoal de meerderheid van de hoogwaardige Chinese bamboe producten, komt onze houten voorraadbus ook uit Anji, een dorp dat bekend staat om zijn bamboeproducten en de Anji Bai groene thee . De Teasenz team reisde naar deze regio in eerste instantie voor het inkopen van Anji thee, maar ontdekt vele bamboehouten producten die geweldig zijn als theeaccessoires.

Bamboo & Fengshui

Bamboe hout wordt ook vaak gebruikt als decoratiemateriaal in buiten als binnenshuis vanwege zijn grote 'fengshui' waarde. Fengshui is een Chinese filosofie dat staat voor het harmoniseren mens en omgeving.

Door de grote fengshui effecten van bamboe, is het steeds populairder om een bamboe plant te onderhouden op kantoor of thuis. Deze 'lucky' bamboo planten zijn steeds vaker beschikbaar in lokale bloemenwinkels.

Natuurlijk hoef je niet te geloven in geluk, maar een ding is zeker: bamboeproducten zijn niet alleen praktisch, maar passen ook mooi in elk interieur!

Opmerking : bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor er kleine verschillen in kleur en breedte (tussen 7.5 en 8.5 cm) mogelijk zijn.

Details
Meer informatie
Materiaal bamboe
Afmetingen 7.5-8.5 x 15 centimeter
Geschikt voor vaatwasser Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Bamboe Voorraad Bus 'Fengshui'