Echte Chinese thee, direct van de bron.

Kamperfoelie Thee
11.95

Kamperfoelie Thee

€ 10,40
Kamperfoelie (Lonicera Japonica) is een kruid dat uitstekend werkt voor de afbouw van gifstoffen in het lichaam en het remmen van ontstekingen. Dit populaire kruid wordt in China gebruikt voor de behandeling van zweren, huiduitslag, en huidinfecties die worden veroorzaakt door gifstoffen in het lichaam. Vanwege het vermogen om bacteriegroei te remmen wordt het ook gebruikt in de behandeling tegen acne.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

In de Chinese geneeskunde wordt kamperfoelie al honderden jaren gebruikt als een effecieve, maar natuurlijke ontstekingsremmer. Kamperfoelie thee werkt zeer effectief tegen acne, gezien puistjes in de meeste gevallen onstaat door ontstekingen onder de huid.

Bestrijd ACNE van binnenuit

De reden dat vele acne bestrijdingsmiddelen zoals cremés en gezichtsreinigers niet werken, is omdat deze niet van binnen uit acne kunnen bestrijden. Het drinken van kamperfoelie thee zorgt ervoor ontstekingen worden geremd en bacteriën worden bestreden, voordat de puistjes ontstaan.

Voor mensen die langdurig last hebben van acne is het drinken van kamperfoelie thee een aanrader.

Kamperfoelie thee maken

De bereiding van kamperfoelie thee is makkelijker dan je denkt. Gebruik een theepot met zeef of een theemok met filter van Teasenz om snel en gemakkelijk deze losse gezonde kruidenthee te bereiden. Zie een video hieronder voor een demonstratie:

Details
Meer informatie
Trektijd 4-5 minuten
Watertemperatuur 100 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 2,5 el
Oogst 2021
Theeseizoen Herfst
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Yuanyang
Provincie in China He Nan
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 金银花
Recensies 2

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Kamperfoelie Thee