Echte Chinese thee, direct van de bron.

Theemok
Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Theemok met filter en deksel

Graag zou je elke ochtend een heerlijke gezonde kop losse thee maken, maar door de haast om op tijd op kantoor te verschijnen heb je wellicht niet de tijd hiervoor. Losse thee kan veel langer duren dan wanneer je voor het gemak een theezakje pakt, maar met de handige theemokken en theekoppen van Teasenz is dit nu verleden tijd.

Met een praktische en zeer betaalbare theemok van Teasenz maak je authentieke Chinese thee als een theemeester. Elke Teasenz theekop bevat een theezeef, die je gemakkelijk met gewenste hoeveelheid bladeren (of kruiden) kan vullen. Daarna schenkt je heet water in de theefilter en laat je het trekken. Zodra de trektijd voorbij is kan je makkelijk de losse thee scheiden van het water, zodat je direct kan genieten. Ben je al klaar voor de tweede kop? Dan plaats je gewoon de theefilter weer terug in de mok.

Losse thee op kantoor: theebeker met zeef en deksel

Als Chinese theeliefhebber zou je het liefst van elke bereiding een mooi ritueel willen maken. Thee drinken is namelijk voor jouw net zo belangrijk als de rustgevende bereiding ervan. Echter is dit niet altijd mogelijk. Als je op kantoor met je uitgebreidde theeset aankomt, dan zullen je collega's je raar aankijken. Als theegek vraag je je misschien af waarom een sigarettje roken kan, maar niet met gerust een kopje losse thee bereiden. De realiteit is dat je toch een beetje een vreemde eend bent.

Teasenz heeft nu de ideale oplossing voor jouw. Met een theemok met ingebouwde theezeef kan je nu direct losse thee in de mok zelf bereiden! Deze 2-in-1 oplossing zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk thee maakt. Hipper kan niet.

Theemakers, koop meer en profiteer!

Niet alleen kan je op je gemak nu theemokken en theekoppen direct online bestellen bij Teasenz, maar profiteer je ook van extra korting wanneer je twee of meer besteld. Voor de meeste producten in deze categorie kan je profiteren van deze aanbieding.

Waarom geven wij deze korting? Daar kunnen we transparant over zijn. Verzendingen van grotere pakketjes uit China kost meestal niet veel meer dan het verzenden van een klein pakketje. Hierdoor besparen wij kosten, en die willen we met jouw delen!

Groothandel

Ben je eigenaar van een theewinkel of importbedrijf? Alle producten in ons assortiment kan in grote hoeveelheden worden geleverd direct uit de partner fabrieken hier in China. Vanaf een bestelling van 24 stuks doen wij jou graag een aantrekkelijk aanbod. Alle producten worden eerst door onze team geïnspecteerd op kwaliteit voordat ze worden verzonden naar jou.