Swipe to the left

Thee kopen met Bitcoins! Nu bij Teasenz.nl

Naast PayPal, Credit Cards en bankoverschrijvingen is het nu ook mogelijk om te betalen met Bitcoin!

Hoe kan ik thee bestellen met Bitcoin?

Om onze producten met Bitcoin kopen kies je bij het afrekenen voor Bitcoin als betaalmethode. Let op: Bitcoin is NIET een selecteerbare valuta in onze online theewinkel. Je kan gerust eerst de producten toevoegen aan de winkelmand op basis van de euro. Tijdens het afrekenen kies je voor Bitcoin als betaalmethode, zodat de euro's automatisch worden geconverteerd in Bitcoins.

Na het bevestigen van de bestelling wordt je doorgestuurd naar Bitpay.com voor de afrekening. Bitpay is het bedrijf die de Bitcoin transacties verwerkt namens ons.

De makkelijkste manier om te betalen is wanneer je een online Bitcoin wallet hebt. Deze kan je via Bitpay aanmaken of elk een soort gelijke provider. Zodra je een wallet hebt kan je makkelijk betalen door simpelweg een QR code te scannen met je mobiel.

Waarom Bitcoin: Financiële Tussenpersonen

Al voor een langere tijd zijn we geïnteresseerd om Bitcoin als betalingsmethode toe te voegen. Het past namelijk heel goed in ons doel om de theeketen te verkorten.

Sinds ons bestaan hebben ons altijd al gericht om de meest authentieke en verse theesoorten uit China tegen de beste prijs aan te bieden. Dit hebben doel hebben we met success gerealiseerd door onze thee inkopen direct van de boer hier in China. Het resultaat: minder tussenpersonen, meer marge voor de boer, en een tot wel 70% goedkopere prijs voor echte thee in Nederland en België.

Echter zijn lokale distributeurs, exporteurs, importeurs en theewinkels niet de enige tussenpersonen. Bij enkele transactie gaat er enkele % van de transactie naar banken en andere financiële tussenpersonen zoals PayPal en Credit Card maatschappijen. Door het accepteren van Bitcoin kunnen we additionele kostenbesparingen realiseren, zodat we in de toekomst de prijzen verder kunnen verlagen!