Echte Chinese thee, direct van de bron.

Xiaguan Theefabriek
Filter op Theeregio
Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

We raden je aan om ook eens onze NL/BE pu erh webshop te bezoeken om een nog grotere Xiaguan pu erh collectie te ontdekken. Nu met supersnelle 1-4 dagen levertijd in NL/BE!

Xiaguan Pu erh thee kopen

Het merendeel van de theeproducten op deze pagina komen rechtstreeks uit de Xiaguan fabriek. Hierdoor kunnen deze ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Theeën die vóór 2013 zijn geproduceerd, zijn afkomstig van wederverkopers en de authenticiteit is door ons geverifieerd.

De theefabriek in Xiaguan is een van de eerste pu erh-fabrieken in Yunnan, China. De fabriek is gevestigd in Dali en heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1902. Het bedrijf is het resultaat van een consolidatie van vele kleine fabrieken. Xiaguan verdiende zijn bekendheid door als eerst de tuocha en paddenstoelvormige pu erh-thee te produceren.

De tuocha's van Xiaguan worden gekenmerkt door een ietwat strakke compressie en een intens, kruidige en bloemig aroma. Wanneer je meerdere Xiaguan theetjes hebt uitgeprobeerd zal je merken dat de Xiaguan Dali aroma zeer herkenbaar is.