Echte Chinese thee, direct van de bron.

Betaalmethoden & veelgestelde vragen

Welke betaal methoden zijn beschikbaar?

  • iDeal: beschikbaar voor Nederlandse adressen.
  • Bancontact: beschikbaar voor Belgische adressen.
  • Sofort: beschikbaar voor adressen in België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Spanje.
  • PayPal: Na het bevestigen van uw bestelling wordt u doorverwijzen naar de PayPal site, zodat je de betaling kan afronden.
  • Credit Card: Wij accepteren Visa, MasterCard, American Express en andere type credit cards.
  • Bank overschrijving: Voor bestellingen groter dan 200 euro is het ook mogelijk om via een bankoverschrijving de betaling te voldoen. Voor deze betaalmethode zul je betaalinstructies ontvangen via email.

In welke valuta kan ik betalen?

Op Teasenz.nl kan je kiezen voor betalingen in EURO of Amerikaanse Dollar. Je kan de valuta aanpassen rechtsboven op elke pagina van onze website. Indien je onze webshop bezoekt op een mobiele telefoon, dan dien je eerst op het menu icoontje linksboven aan te klikken. Ga daarna naar de sectie 'setting' om de valuta te selecteren.

Wilt u met een andere valuta betalen? Bezoek dan onze Engelstalige site Teasenz.com voor andere valuta opties.

Wat zijn de verpakkingsopties?

Vershoudzakken met ritssluiting: Al onze theesoorten zijn verpakt in verzegelde, opstaande theezakken, die zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen licht en vocht. Een ritssluiting is erg praktisch houdt je thee vers, zelfs na opening. Teasenz theezakken zijn milieuvriendelijk en volledig recyclebaar; bovendien houdt de lichtgewicht ontwerp de verzendkosten laag en draagt bij tot het verminderen van de CO2 uitstoot.

Grote bestellingen (verpakking van 200 gram of meer) zijn verpakt in grotere verzegelde aluminium zakken (mogelijk zonder ritssluitingen afhankelijk van soort thee).

Theeblikken: Ook bieden we de mogelijk om bepaalde theesoorten in luxe blikken te verpakken. Deze zijn ideaal als kado.

Katoenen zakken voor theecakes: Voor onze cakes bieden we ook optionele verpakking in linnen-katoenen zakken. Deze kan je selecteren op de individuele theecake productpagina's.

Internationale verzendservice

Voor informatie omtrent onze verzendservice (verzendopties, kosten, verzendtijden etc) kunt u terecht op deze pagina: Bestelling & Levering

Wat zijn douane kosten?

Eventuele douane- en importkosten zijn niet inbegrepen in de prijs van onze producten. Dergelijke kosten betaald u aan uw lokale postkantoor bij levering. Voor meer informatie kunt u deze pagina bezoeken: EU BTW