Bezoek nu ook Teasenz.eu voor snelle verzending (NL 1-2 dagen & BE 2-4 dagen) vanuit Nederland.

Chinese Bruiloft Theesetjes
Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Chinese bruiloft theesetjes & servies

Op deze pagina vind je prachtige bruidstheesets voor de belangrijkste dag in je leven. Op zo'n dag verdienen je ouders en familieleden het niet alleen om goede thee te worden geserveerd, maar ook in prachtig thee. Ons team van Chinese bruiloftsexperts hebben de meest voortreffelijke theepotten, gaiwans, kopjes, dienbladen en schalen samengesteld van individuele keramische kunstenaars. Ze zijn allemaal prachtig gemaakt in de kleur 'China Red' met huwelijkssymbolen zoals het karakter 'Double Happiness'.

Onze Chinese bruiloftstheesets zullen uw trouwfotograaf inspireren om schitterende foto's te maken, terwijl uw vrienden veel fantastische foto's op SnapChat, Instagram en andere sociale media zullen delen.

Naast het gebruik van onze theesets tijdens trouwdagen, maken de producten op deze pagina ook een geweldig 'House Warming' cadeau voor pasgetrouwden.

Verwachte levertijden: vroeg bestellen!

Uw trouwdatum, eenmaal bepaald, kan niet worden gewijzigd of vertraagd. We realiseren ons dat het belangrijk is dat je bruidstheesets op tijd aankomen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst, verzenden we de bestelling binnen ongeveer 3 dagen. U ontvangt van ons een e-mail met verzendbevestiging met tracking & trace nummer.