Echte Chinese thee, direct van de bron.

Thee ei & theezeef
Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Thee ei voor losse thee

Zeer gemakkelijk & goedkoop

Losse thee bereiden was nooit zo makkelijk met de thee ei collectie van Teasenz. Zeer gemakkelijk kan je nu een thee ei kopen online in onze theewinkel, zodat je je favoriete mok of theekop kan gebruiken om losse thee te bereiden. Een drijvend thee ei heeft ook als voordeel dat deze veel goedkoper zijn dan theepotten en mokken met bijgevoegde filters. Waarom zou je tientallen euro's besteden als je voor een paar euro's een theefilter kan bestellen?

Theefilters groot & klein

Afhankelijk van de bladsoort kan je kiezen voor thee ei van verschillende formaten varierend van klein (4 cm) tot groot (6.5 cm). Een grote theezeef is geschikt voor bladsoorten die wat groter zijn, terwijl een klein theezeefje geschikt is voor gebroken of kleine theebladeren en -knopen. Gebruik je de theefilter voor in een grote theepot? Zorg er dan voor dat je minimaal een filter bestelt van 5 cm of groter.

Theezeef RVS: roestvrij staal

Onze theefilters zijn uiteraard gemaakt van roestvrij staal (RVS), zodat ze zeer lang meegaan. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk te onderhouden. Na gebruik kan je RVS theefilters spoelen onder de kraan totdat alle bladeren zijn weggespoeld. Dep het daarna droog met een doekje en berg het op. Hoewel de thee eieren tijdens het laatste gebruik zijn schoongemaakt is het altijd verstandig om het nogmaals te spoelen als je deze voor een lange tijd niet meer hebt gebruikt, aangezien er mogelijk bacterievorming kan hebben plaatsgevonden.