Echte Chinese thee, direct van de bron.

Thee accessoires
Foto-tabel Lijst

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
Foto-tabel Lijst

18 producten

Van laag naar hoog sorteren

Thee accessoires kopen

Vind jouw favoriete thee accessoires. Als groothandel thee accessories leverancier worden onze producten altijd tegen de goedkoopste prijs aangeboden.

Op deze pagina vind je alle thee accessoires die op een één of andere manier niet passen in de andere categorieën. Deze producten bestaan voornamelijk uit thee onderzetters/schotels, messen en maatlepels.

  • Thee onderzetters: Ze zijn niet alleen handig om je tafel schoon te houden, maar zorgen er ook voor dat je op een prachtige manier een kopje thee kunt serveren. We hebben ze in verschillende soorten en maten, zodat je er altijd één kunt vinden die perfect bij je kopjes passen.
  • Theemaatlepels: Deze zijn erg handig, omdat je niet je handen hoeft te gebruiken. Daarnaast zijn ze geweldig om een beter idee te krijgen van de hoeveelheid losse bladeren die je gebruikt.
  • Theemessen: Messen? tenzij je pu erh cakes bezit, heb je waarschijnlijk geen idee waar deze accessoires nodig voor zijn. Met dit gereedschap kan je makkelijk de bladeren een samengeperste theecake losmaken.

Kortom, als je op zoek bent naar bepaalde producten die je niet bent tegen gekomen in de andere categorieën, dan is er een goede kans dat je ze toch in deze pagina vind! Is dit niet het geval? Neem dan even contact met ons op, en wellicht vind je jouw product snel in de schappen.