Echte Chinese thee, direct van de bron.

2-in-1 Kungfu Theeborstel & Theemes - Yixing Theepot Borstel
9.95

2-in-1 Kungfu Theeborstel & Theemes - Yixing Theepot Borstel

€ 9,75
Een multifunctionele theeborstel & theemes gemaakt van natuurlijke rozenhout en RVS staal. Voor het opvoeden van een Yixing theepot en het netjes houden van je theetafel.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Deze theeborstel is special gemaakt om je theetafel schoon te houden en hierbij theevlekken te voorkomen. Thee wordt namelijk geabsorbeerd door een stenen of houten theetafel. Dit is opzich geen problem (zolang er geen melk of suiker in je thee zit), maar door het gebruiken van deze kwast zorg je ervoor dat de thee evenredig intrekt voor een mooie glanzende gloed. Dit wordt in China gezien als het 'opvoeden' van je theetafel.

Een andere leuke activiteit waar echte theeliefhebbers van houden is om de gemorste thee te gebruiken om iets leuks te schilderen op de tafel. Het beoefenen van kalligrafie is een goed voorbeeld hiervan. Natuurlijk droogt het uiteindelijk op, maar in de tussentijd kan genieten van je kunstwerkje terwijl je een sip neemt van je favoriete thee.

Yixing theepot opvoeden

De theeborstel of theekwast voelt ergonomisch in de hand met een gewicht van iets minder dan een iPhone. Het is gemaakt van massief rozenhout en RVS staal. De borstelharen zijn zacht en daarom perfect om je theetafel en Yixing theepot (of andere Yixing producten) te onderhouden.

Theemes voor cakes

Wat ook erg cool is, is dat er ook verrassende theemes aan de binnenkant van de kwast is verborgen. Draai simpelweg de kwast rond en je kan daarna de theemes eruit trekken. Deze kan je gebruiken om thee in samengeperst vorm, zoals pu erh en witte thee cakes, los te maken. We vinden deze mes absoluut geweldig, omdat hij makkelijk in een theecake steekt. Door de juiste dikte van het mes beschadigen de bladeren ook niet snel.

Koop deze 2-in-1 borstel + theemes vandaag nog, en je zal er vele jaren van kunnen genieten. In tegenstelling tot andere kwasten en messen om de markt, is deze gemaakt van de beste materialen. Bovendien vallen de haren er niet snel uit. Wat je vaak ziet bij goedkope kwasten.

Opmerkingen:

  • Het staal van de kwast kan kleine onvolkomenheden bevatten, zoals kleine krassen.
Details
Meer informatie
Materiaal RVS staal, hout
Afmetingen 20x2 cm
Geschikt voor vaatwasser Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: 2-in-1 Kungfu Theeborstel & Theemes - Yixing Theepot Borstel