Echte Chinese thee, direct van de bron.

Sigaar vorm Pu erh Theemes / Tea Prikker - Gepolijst Ebben Hout
8.5

Sigaar vorm Pu erh Theemes / Tea Prikker - Gepolijst Ebben Hout

€ 8,08
  • Koop 2 voor € 7,67 en bespaar 5%
Een mooie luxueuze theemes voor het losmaken van pu erh thee bladeren van een cake. Deze prikker is gemaakt van massief ebbenhout en heeft een aangename geur.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Deze sigaarvormige theemes is absoluut geweldig! Het is gemaakt van pure ebbenhout wat vaak gebruikt wordt voor luxe houtproducten. De thee prikker voelt stevig en zwaar in de hand met een mooi gepolijste oppervlak. Het hout is niet bewerkt met coating, waardoor het natuurlijk aanvoelt en de aangename houten geur bewaard is gebleven.

Het mesje of prikker zit in de binnenkant van het hout, voor een ultieme bescherming. Draai met de hand het hout rond en je kan het mesje eruit trekken voor gebruik. Deze theemes is zeer duurzaam. Koop er een vandaag, je kan er jarenlang van genieten.

Opmerkingen:

  • Dit is een natuur product, waardoor de houtpatronen per product zal verschillen. Ook zijn er kleine variatie in kleur.
  • Het roestvrij staal rondom het hout kan wat kleine krasjes en deukjes bevatten. Did komt omdat het tijdens de productie hard op het hout is gedrukt. Wij vinden deze onvolkomenheden niet signficant, en zijn van mening dat dit product de moeite waard is. Toch willen we dit hier mededelen om teleurstelling te voorkomen.
Details
Meer informatie
Materiaal RVS staal, hout
Afmetingen 17x1.7 cm; gewicht: 75 gram
Geschikt voor vaatwasser Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Sigaar vorm Pu erh Theemes / Tea Prikker - Gepolijst Ebben Hout