Echte Chinese thee, direct van de bron.

Compacte ‘Tea for Two’ Theemaker Set - Kuai Ke Bei (150 ml)
29.95

Compacte ‘Tea for Two’ Theemaker Set - Kuai Ke Bei (150 ml)

€ 25,46
Een theemaker met een ingebouwde filter in de deksel en 2 kopjes. Met uniek compact design, waardoor je deze makkelijk kan meenemen en jouw thee-ervaring kan delen met andere theeliefhebbers.
golden week china
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Meer informatie

Zoals de naam al verklapt is deze theemaker ideaal als je kleine porties thee wilt bereiden voor 2 personen. Het is gemaakt van top kwaliteit keramiek en bestaat uit een theepotje en 2 kleine kopjes.

De design en vormgeving is modern en exceptioneel compact. Zowel boven als onderaan de theepot past een kopje, waardoor je maar een kleine ruimte nodig hebt in je rugzak of koffer. Geniet van thee waar en wanneer maar wilt!

Gaiwan of Kuai Ke Bei (Quick Men’s Cup)

In China wordt een dergelijke theeset ook wel 'Kuai Ke Bei' genoemd. Dit betekent letterlijk de "snelle man kopje". De vorm doet men ook wel denken aan een 'gaiwan'. Dit is een traditionele kopje met deksel en onderzetter wat meestal wordt gebruikt om thee te zetten. Als je ooit een gaiwan hebt gebruikt, weet je waarschijnlijk dat het een uitdaging kan zijn. Men gebruikt namelijk de deksel om een kleine opening te creëren om zo de thee uit te filteren. Voor de beginner is het vaak lastig om een goede grip te vinden en niet je handen te branden.

Met een Kuai Ke Bei heb je hier absoluut geen last van. De smalle gaatjes in de deksel functioneren als een filter. Omdat je niet met de deksel hoeft te klungelen, zal je ook niet snel je handen branden. Kortom, de perfect theemaker voor wie graag gemakkelijk op een traditionele manier thee wilt zetten.

Details
Meer informatie
Materiaal keramiek
Inhoud 150 ml (5 oz)
Afmetingen 5.5 x 11.3 cm (2.2 x 4.4 in)
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Compacte ‘Tea for Two’ Theemaker Set - Kuai Ke Bei (150 ml)