Echte Chinese thee, direct van de bron.

Himalayaanse Boekweit Thee - Gezond & Glutenvrij
8.95

Himalayaanse Boekweit Thee - Gezond & Glutenvrij

€ 7,79
100% natuurlijke boekweit thee uit Daliangshan (in de Himalaya) met een intense smaak van noten en granen en een rustgevende aroma. Cafeïnevrij, en perfect voor een gezond glutenvrij dieet.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is boekweit thee niet een graansoort. Graan behoort namelijk in de biologische klassificering tot een grassoort. In China wordt deze gezonde thee al honderden jaren gedronken vanwege de vele gezondheidsvoordelen, die nog niet in het westen bekend zijn. Onze boekweit thee is een speciale soort ('Black Tartary Buckwheat') uit Daliangshan, hoog in de Himalaya, met gezonde eigenschappen die superieur zijn ten opzichte van normale boekweit.

De bereiding van boekweit thee is erg makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een theepot. Zie de bereidingsdemonstratie in de video hieronder:


Productiegebied

Onze boekweit thee komt uit Daliangshan wat wordt gezien als de Mecca voor deze kruidenthee. De gebergte is tussen de 2000 en 3000 meter boven zeeniveau met een koude klimaat, vruchtbare grond en het hele jaar door zonneschijn. Dit zijn de beste omstandigheden om de hoogste kwaliteit boekweit te garanderen. Naast de productie voor thee wordt hier boekweit hier ook veel verwerkt in de vorm van boekweitmeel.

Boekweit & Gezond

Ondanks de geweldige soepele smaak, ontdekken de meeste mensen dit wanneer ze deze kruidenthee kopen voor de gezondheidsvoordelen. Boekweit thee bevat namelijk verschillende mineralen, vitamine B en is bekend om de hoge rutine gehalte. Rutine is zeer gezond en helpt tegen hoge bloeddruk, cholesterol, soepele spieren en zelfs voorkomen van kanker.

Boekweit is glutenvrij

Wat onze boekweit zo populair maakt is dat het glutenvrij is. Hierdoor is het perfect geschikt als een onderdeel van een gezond en glutenvrij dieet.

Boekweit thee groothandel

De prijzen van Teasenz zijn zeer concurrerend , omdat Teasenz in samenwerking met verschillende boeren onze boekweit thee direct inkopen vanuit de bron. Voor klanten die een grote hoeveelheid willen inkopen, kunnen al profiteren van kortingen vanaf 200 gram. Wil je meer dan 5 KG bestellen? Neem dan direct contact met ons op door onze sales team te emailen: [email protected]

Vermeld in de email jouw naam, adres en hoeveelheid dat je van plan bent te bestellen, zodat wij een zeer concurrerende offerte kunnen opmaken. Onze boekweit thee wordt altijd getest op veiligheid door derden en voldoet aan de Europese, Amerikaanse en Japanse kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen we altijd de benodigde documenten leveren voor import.

Details
Meer informatie
Trektijd 3-4 minuten
Watertemperatuur 100 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 1 el
Oogst 2020
Theeseizoen Zomer
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Daliangshan
Provincie in China Si Chuan
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 黑苦荞
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Himalayaanse Boekweit Thee - Gezond & Glutenvrij