Echte Chinese thee, direct van de bron.

2022 Lente theeoogst
Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wanneer is de Chinese lentethee in 2022 verkrijgbaar?

Het lenteseizoen van dit jaar is goed begonnen, met veel groene lentethee uit 2022 en de zwarte thee van Jin Jun Mei die al in maart arriveerde. In feite bieden we voor de meeste van onze groene theeën al de oogst van 2022 aan, zoals je hierboven kunt zien.

Hoe zit het met 2022 Lente Jasmijnthee? Voor onze jasmijntheeën hebben we de groene en witte theebladeren al geoogst. We moeten echter wachten op de vroege zomer totdat de jasmijnbloemen zijn geoogst, zodat de groene thee kan worden geparfumeerd met verse bloemen. U kunt in juni, juli 2022, nieuwe voorraad verwachten.

Hoe zit het met zwarte lentetheeën in 2022? Voor zwarte thee is de zwarte thee van Jin Jun Mei al in maart gearriveerd. We verwachten dat Yunnan Gold, Lapsang Souchong en andere zwarte theeën in de loop van april 2022 zullen volgen.

Hoe zit het met 2022 Spring White Teas? De Silver Needle witte thee komt in april aan, terwijl Bai Mu Dan in mei volgt. Voor de jasmijnzilvernaald moet de oogst wachten tot juni, juli. Eindelijk, voor onze oude witte theeën, is deze vraag niet relevant.

Hoe zit het met 2022 Spring Oolong-thee? Terwijl de oolongtheeën rond het midden van de lente worden geoogst, is hun verwerkingstijd lang. Oolong-theebladeren ondergingen verschillende bewerkingssessies met de theebladeren tussendoor een rustperiode. De nieuwe oogst is klaar in mei / juni 2022.

Hoe zit het met 2022 Spring Pu erh-thee? Hoewel 2022 pu erh-theeën al beschikbaar zijn, is deze categorie niet onze belangrijkste focus. Op dit moment zullen we ons concentreren op de categorieën waarvoor de versheid het belangrijkst is. Daarentegen hebben pu erh-theeën een periode van veroudering nodig om de smaak te verbeteren, en we willen onze tijd nemen om de nieuwe oogst in de loop van 2022 te evalueren.

Andere categorieën? Voor andere categorieën zijn de seizoenen minder relevant. Veel kruidentheeën en bloeiende theeën worden het hele jaar door geproduceerd, en voor bloementheeën is het seizoen voornamelijk in de zomer en herfst.

Groothandel 2022 Spring theeservies

Als u een theebedrijf bent, is dit het juiste moment om contact met ons op te nemen voor uw inkoopbehoeften. Door een groot aanbod aan nieuwe theesoorten kunnen we onderhandelen over de beste B2B-prijzen voor 2022 Spring-theeën. We bieden een wereldwijde, zorgeloze deur-tot-deur-verzendservice tegen betaalbare prijzen.