Echte Chinese thee, direct van de bron.

Over ons

restaurant thee groothandel

Teasenz is een in China gevestigde eerste klas retailer en groothandelaar van Chinese losse thee en thee accessoires. Wij bezorgen de meest fijne Chinese thee aan restaurants, cafés, hotels en individuen wereldwijd. Onze theekenners reizen constant af naar bekende thee regio’s en selecteren de beste losse thee die we aanbieden in onze online theewinkel.

Rond 1000 voor Christus, ontdekten onze voorouders dit “levenselixer”; bijna drie millennia later, bestaat er geen twijfel over de gezondheidsvoordelen van het drinken van Chinese thee en worden deze tegenwoordig zelfs bevestigd door Westerse academici en aangeraden door gezondheidsgoeroe’s. Wij houden van thee en daarom drinken we het elke dag. Ons doel is om de theecultuur te verspreiden over de hele wereld.

Voor theeliefhebbers is het tegenwoordig lastig om de juiste Chinese thee the selecteren. Vele groothandelaren bieden een gigantische reeks middelmatige tot redelijke kwaliteit thee, en presenteren deze als de beste thee dat er bestaat. Zo werken wij niet.

Bij Teasenz, bieden we alleen de hoogste kwaliteit Chinese thee aan onze klanten met een unieke smaakervaring. Wij verzenden niet onze Chinese thee in grote hoeveelheden om het vervolgens in het buitenland te herpakken; in plaats daarvan worden onze losse theeën direct verzegeld wanneer wij deze vers kopen van onze zorgvuldig geselecteerde lokale plantages. U ontvangt onze thee in natuurlijk afbreekbare theezakken met ritssluiting die een uitstekende bescherming bied tegen licht en vocht.

losse thee uit China

Al onze theeën zijn verbouwd, verwerkt en vers verpakt hier in China om zo alle smaken en aroma’s te behouden van plant tot theepot.

De wereld van thee is een fascinerende plek om te verkennen. Ontdekt de unieke smaken die op je staan te wachten.

Teasenz

Locatie

Hong Kong hoofdkantoor

7/F, Bright Way Tower, No. 33 Mong Kok Road, Kowloon, Hong Kong

香港东方茶艺有限公司: 香港九龙旺角道33号凯途发展大厦7楼04室

China Logistiek kantoor

3F Guanlongcun Huazongkejilou, Xili, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong

广东省深圳市南山区西丽镇官龙村东区新高路华纵科技楼3楼

Email: [email protected] of gebruik onze contactformulier