Myosotis bloementhee

Onze myosotis bloementhee heeft een frisse bloemenaroma combineert met een heerlijke nasmaak van walnoten. Rijk is aan vitamin C en voorkomt effectief rimpels en het ontstaan van donkere vlekken. Perfect als afslankthee door het verhogen van de spijsvertering. Mix het met groene thee of bloementhee om zo je eigen unieke theeblend te creëren.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,65

* Verplichte velden


Productbeschrijving
Details

Myosotis bloemen worden vaak ook 'Vergeet-mij-niet' bloemen genoemd (Forget-me-not in het engels). De legende is dat in de middeleuwen een ridder en zijn geliefde langs een rivier wandelde. Terwijl een bosje practige Myosotis bloemen plukte viel hij in de rivier. Hij gooide de bloemen naar zijn geliefde en schreeuwde 'vergeet mij niet'! Hierdoor staan deze bloemen vaak symbool voor trouw en eeuwige liefde.

Thee gemaakt van Myosotis werkt effectief tegen hoge bloeddruk en is gezond voor de zenuwstelsel. Daarnaast is Myosotis gezond voor de huid en gaat rimpels en veroudering tegen!

Extra informatie
Extra informatie
Trektijd 4-5 minuten
Watertemperatuur 100 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 5 bloemen
Theejaar 2019
Theeseizoen Zomer
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Hangzhou, Lin'an
Provincie in China Zhe Jiang
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 勿忘我
Recensies
Klantenreviews (1)
Met groene thee
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik drink deze Myosotis graag samen met groene thee. Ik kan erg genieten van de mooie paarse kleur en de nootachtige smaak. Geschreven door Maddie (Geplaatst op 05-03-2018)
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen recensies schrijven. Log in of registreer nu

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: