Bezoek nu ook Teasenz.eu voor snelle verzending (NL 1-2 dagen & BE 2-4 dagen) vanuit Nederland.

Groene thee
Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Chinese groene thee kopen

De beste groene thee wordt geproduceerd in China en bij Teasenz zijn zijn de meest bekende groene theesoorten direct verkrijgbaar.

Groene thee gezond

Groene thee is een theesoort dat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het is een 'niet-geoxideerde' thee, wat betekent dat het de minst verwerkte theesoort is die je kunt verkrijgen. Hierdoor behouden de bladeren niet alleen een mooie groene kleur, maar tegelijkertijd worden alle gezonde stoffen zoals antioxidanten behouden.

Uit onderzoek blijkt dat losse groene thee erg gezond, doordat het de huid verbetert en veroudering tegen gaat.

Groene thee afvallen

Naast de boven genoemde voordelen kan Chinese groene thee ook een effectief onderdeel uitmaken van een afvaldieet. Ten eerste bevat het haast geen calorieën, waardoor alleen het vervangen van de consumptie van frisdranken al op korte termijn resultaat kan opleveren. Verder bevat het cafeïne dat de energieverbruik  en alertheid verhoogt gedurende dag, terwijl het tegelijkertijd de stoelgang versneld.

Smaak van losse groene thee

Groene theesoorten van hoogkwaliteit smaken vaak aangenaam fris met een licht zoete nasmaak. Indien je niet van hele plantaardig frisse smaak houdt, probeer dan eerst geurende theesoorten zoals jasmijnthee of jasmijnparelthee. Ook kan de gunpowder thee interessant zijn om the mixen met muntbladeren voor je huisgemaakte morocan mint.