Echte Chinese thee, direct van de bron.

Jasmijnthee Deluxe
9.95

Jasmijnthee Deluxe

€ 8,46
Deze luxe jasmijn thee is een werkelijk meesterwerk, gemaakt door de groene thee samen met jasmijnbloemen te roosteren, dieworden geplukt hoog in de bergen van Fujian. Zet deze geweldige thee om de natuurlijke geur van jasmijnbloemen op te laten bloeien in je woonkamer.
- +
golden week china
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Een hoogwaardige jasmijnthee bestaande uit top kwaliteit groene thee (volle bladeren en knoppen) en heerlijk ruikende jasmijnbloemen.

Dit is een prachtige Jasmijn thee uit Fuding, Fujian. De eerste keer dat we deze thee probeerden was in Wenzhou, onderweg naar Fuding. Meteen waren we onder de indruk van de frisheid en vitaliteit.

Eenmaal aangekomen in Fuding begonnen we onze zoektocht naar de beste lokale producent. Er zijn verschillende soorten jasmijnthee van deze soort. Zoals je in de foto hierboven ziet is het blad donkerder van kleur en kleiner dan andere groene theesoorten. Dit alles draagt bij aan een sterkere smaak.

De Jasmijnbloemen in de thee maken niet alleen de thee decoratief gezien erg mooi door het contrast met de kleur van de thee, maar leveren ook een geweldig etherisch aroma.

Jasmijn thee is één van de weinige soorten thee, die ook gedronken wordt tijdens een maaltijd in China. Een van de redenen is dat een kopje groene jasmijnthee erg goed balanceert met een pittige maaltijd. De sterk geurende jasmijnthee heeft een koelende werking op de smaakpapillen.

Onze nieuwe voorraad dit jaar is wederom geweldig! En we weten zeker dat vele jasmijntheeliefhebbers deze thee heerlijk zullen vinden.

Lees ook: Waarom is jasmijnthee gezond?

Details
Meer informatie
Trektijd 3-4 minuten
Watertemperatuur 85 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 1 el
Oogst 2021
Theeseizoen Zomer
Cafeïnegehalte medium
Theeregio Fuding
Provincie in China Fu Jian
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 特级茉莉花茶
Recensies 1

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Jasmijnthee Deluxe