Echte Chinese thee, direct van de bron.

Handgemaakt Yixing theepot - Zisha theepot van paarse klei met 2 Chinese theekopjes
69.95

Handgemaakt Yixing theepot - Zisha theepot van paarse klei met 2 Chinese theekopjes

€ 68,55
Een 100% handgemaakte Yixing theepot van paarse klei door Fan Xijun. Trek je theebladeren in deze theepot voor een verbeterde smaak.
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Meer informatie

Elke klei ('zisha') theepot is verpakt in een textiel zakje binnen in een traditionele Chinese theedoos. Bovendien ontvang je een certificaat van echtheid met een officiele stempel van de artiest Fan Xijun en twee gratis theekopjes. Beperkt voorraad beschikbaar.

yixing teapot in gift packaging

Deze Yixing theepot zal de aroma en nasmaak van de thee significant verbeteren. Deze kan gebruikt worden voor elke soort thee, maar is het meest geschikt voor pu erh, oolong of zwarte thee. Zorg er wel voor dat je altijd dezelfde theesoort bereid in een specifieke klei theepot. Indien je verschillende theesoorten wilt bereiden dan moet je voor elk theesoort een aparte theepot gebruiken.

Deze Yixing klei theepot is relatief dik en is handgemaakt en op een temperatuur van 1180 graden verhit. This precies waarom de vorm zo volmaakt is.

De serveer snelheid is 15 seconden wanneer deze gevuld is met alleen water. Uiteraard de snelheid in de praktijk anders zijn afhankelijk van de theesoort die je in deze zisha kleipot trekt.

Details
Meer informatie
Materiaal zi ni (paarse) yixing klei
Inhoud Theepot: 190ml, theekopjes: 50ml
Afmetingen Theepot: 12x7.5x8 cm
Geschikt voor vaatwasser Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Handgemaakt Yixing theepot - Zisha theepot van paarse klei met 2 Chinese theekopjes