Glazen Thee Pitcher - Thee Karaf/Kan - Gong Dao Bei 350ml

Serveer thee in stijl vanuit een mooi glazen karafje. Deze glazen thee pitcher, ok wel bekend als een ‘gong dao bei’, is zeer helder & transparant.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,86
  • Koop 2 voor € 8,46 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 4 voor € 7,97 per stuk. en bespaar 11%

Productbeschrijving
Details

Direct thee serveren vanuit een theepot is gemakkelijk. Echter is het nadeel dat het eerste kopje thee anders kan smaken dan de laatste. De reden is simple, het kopje dat je als laatste inschenkt bevat thee dat langer in de theepot heeft gezetten.

In China, gebruikt men thee pitchers, ook bekend also ‘gong dao bei’ (heerlijkheid kop), om dit probleem op te lossen. Men schenkt dan eerst de thee vanuit de theepot volledig in de fairness pitcher. De smaak van de thee dan evenredig verdeeld in de pitcher, zodat men het dan kan schenken in de kopjes. Wel handig als je samen met je theevrienden een kopje thee wilt evalueren.

Bovendien zorg deze tussenstap er ook voor dat de thee wat afkoelt en sneller een drinkbaar temperatuur wordt bereikt. Tenslotte, is zo’n glazen thee pitcher erg handig om de kleur van de thee te observeren en appreciëren.

De allround grootte van deze gong dao bei maakt het geschikt voor de alle gaiwans, Yixing theepotjes en andere thee tools met een grootte tot 500ml.

Extra informatie
Extra informatie
Materiaal borosilicaatglas
Inhoud 350 ml / 11.8 oz
Afmetingen 9x12.5cm
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Ja
Recensies
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen recensies schrijven. Log in of registreer nu

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: