Echte Chinese thee, direct van de bron.

Goji Bessen Thee - Gedroogde Goji Bessen
7.95

Goji Bessen Thee - Gedroogde Goji Bessen

€ 7,79
De Goji bes is gecultiveerd in Ning Xia en wordt al meer dan duizend jaar in China en Tibet gebruikt om thee van te maken. Vanwege alle gezondheidsvoordelen behoort deze fruit tot één van de 'superfoods'. Natuurlijk zoet en een aangename smaak van bessen.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Goji bessen zijn een goede bron van vitamine A, vitamine C, ijzer en voedingsvezels. In de Chinese geneeskunde wordt goji al meer dan 1000 jaar gebruikt en in gedroogde vorm verkocht. Het drinken van een dagelijkse kopje goji thee is de meest natuurlijke manier om optimaal te profiteren van de gezonde eigenschappen. De gedroogde goji bessen zijn speciaal geselecteerd  door onze expert team voor de beste kwaliteit.

Goji bessen geven je immuumsysteem een boost, verbetert de hersenfunctie, verhoogt de levensverwachting en vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Door deze feiten zijn ze erg populair onder health freaks.

Goji bessen recepten

Als onderdeel van een traditioneel Chinees kruidenrecept samen met chrysanthemum bloemen, helpt het bovendien om droge ogen en wallen te voorkomen. Zie in de video hieronder hoe je dit kan bereiden


Goji thee voor meer 'geluk'

Iedereen vraagt zichzelf regelmatig of hij/zij gelukkig is. Volgens een studie gepubliceerd in mei 2008 in de "Journal of Alternative and Complementary Medicine," heeft het drinken goji thee een positief effect op 'geluk'. Deelnemers aan de studie dronken elke dag goji thee gedurende een periode van 15 dagen. De studie rapporteerde hogere niveaus van energie, slaapkwaliteit, spijsvertering en gevoel van geluk. Ook werden er lagere niveaus van vermoeidheid en stress geconstateerd.

Goji thee tegen UV straling

Sap afkomstig van goji bessen vermindert de schade die door UV straling wordt veroorzaakt. Volgens een studie gepubliceerd in januari 2010 in "Photochemical and Photobiological Sciences," hebben muizen minder last van UV straling na het consumeren van goji bessen sap.

Goji tegen kanker

Goji bevat antioxidanten (polyfenolen) die je beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Deze antioxidanten bestrijden, verminderen en herstellen celbeschadiging als gevolg van ontsteking en oxidatieve stress door vrije radicalen, waardoor de kans op kanker tumor ontwikkeling kan optreden. Antioxidanten kunnen ook de effectiviteit van chemotherapie te verbeteren door het verzwakken van tumorcellen, meldt een studie gepubliceerd in 2008 in de "Journal of Agricultural and Food Chemistry."

Details
Meer informatie
Trektijd 3-4 minuten
Watertemperatuur 100 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 0,5 el
Oogst 2021
Theeseizoen Zomer
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Hui
Provincie in China Ning Xia
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 枸杞
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Goji Bessen Thee - Gedroogde Goji Bessen