Echte Chinese thee, direct van de bron.

Glazen Theemaker voor Losse Thee met Deksel (500ml)
21.95

Glazen Theemaker voor Losse Thee met Deksel (500ml)

€ 18,66
Een waanzinnig mooie theemaker van transparent glass met een ingebouwde slimme zeef en deksel.
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Meer informatie

Als je ooit een traditionele theeceremonie hebt meegemaakt dan is je wellicht opgevallen dat de thee artist vaak eerst de thee vanuit de pot schenkt in een kleine ‘pitcher’. Van hieruit wordt de thee dan geserveerd in kleine kopjes. De functie van zo’n pitcher is belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat elk kopje thee hetzelfde smaakt. Wanneer je direct uit de theepot schenkt, dan zal het eerste kopje namelijk lichter smaken dan het laatste kopje. Het thee in het laatste kopje heeft immers langer in de theepot gezetten.

Deze design van deze theemaker is gebaseerd op zo’n pitcher. Echter heb je nu geen aparte theepot nodig. Beide functies zijn nu gecombineerd in één praktische en mooie theemaker.

Het glas waar deze thee pitcher uit bestaat is van topkwaliteit en super transparent. Staren naar de bladeren en de theekleur appreciëren is nu nog meer een genot. Bovendien, is de kleur van de thee vaak een goede indicatie om te bepalen of de thee gereed is.

De infuser zeef is ingebouwd in deze theeschenker, waarmee je met gemak met 1 druk op de knop thee kan bereiden. Thee maken is simpel. Voeg de bladeren toe en schenkt daarna heet water in de zeef. Plaatst de deksel op de infuser en wacht tot de trektijd voorbij is. Druk dan op de knop boven op de deksel en de thee zal naar beneden vloeien in de theemaker. De thee is nu gereed om van te genieten!

Details
Meer informatie
Materiaal borosilicaatglas, PVC deksel, PVC plastic filter
Inhoud 500 ml (16.9 in)
Afmetingen 12.2cm
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Glazen Theemaker voor Losse Thee met Deksel (500ml)