Echte Chinese thee, direct van de bron.

2012 Fuding Silver Needle Witte Thee Cake - Bai Hao Yin Zhen 300g
54.95

2012 Fuding Silver Needle Witte Thee Cake - Bai Hao Yin Zhen 300g

€ 47,81
Een top kwaliteit 300 gram witte thee cake bestaande uit 100% sappige Silver Needle theeknoppen. Lente oogst voor de Qing Ming festival.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Geniet van deze oogverbluffende witte thee cake bestaande uit sappige knopen van de Fuding 'da bai cha' theeplant. Deze silver needle cake trekt een goud gele brouwsel met een zachte en verfrissende smaak. Precies wat je kan verwachten van de allerbeste kwaliteit witte thee cake.

In tegenstellling tot losse witte thee, zijn de bladeren van een cake eerst gestoomd, zodat ze zacht worden en daarna samengeperst. Hierdoor worden ze geschikt om te bewaren voor een lange periode, zodat ze een geweldige smaak zullen ontwikkelen in ongeveer 3 jaar, en hun volle potentie bereiken in 7 jaar.

Voor de bereiding gebruik je een 'theemes' om een blokje thee los te maken van de cake. Daarna spoel je deze eerst in de theepot met heet water, zodat de bladeren gereed zijn voor de eerste trekbeurt. Bovendien zorgt het spoelen ervoor dat je theepot ook is opgewarmd. Volg daarna onze temperatuur en trektijd advies. Zodra het brouwsel geel van kleur wordt, dan is je thee klaar om van te genieten. Uiteraard kan je de temperatuur en trektijd aanpassen op basis van je persoonlijke behoefte.

Details
Meer informatie
Trektijd 5 minuten
Watertemperatuur 85 °C
Thee per 500ml theepot 3 gram
Eetlepels / 500ml n/a
Oogst 2012
Theeseizoen Lente
Cafeïnegehalte medium
Theeregio Fuding
Provincie in China Fu Jian
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 白毫银针饼茶
Recensies 1

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: 2012 Fuding Silver Needle Witte Thee Cake - Bai Hao Yin Zhen 300g