Echte Chinese thee, direct van de bron.

Baby Pad Tea Pet - Yixing Theedier Kikker
10.95

Baby Pad Tea Pet - Yixing Theedier Kikker

€ 10,40
Een schattige babykikker Tea Pet, handgemaakt van groene Min Guo Lu Ni-klei. Deze driepotige pad van is ook bekend als een ‘geldkikker’ die je ‘Feng Shui’ kan verbeteren en rijkdom kan brengen.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Dit theepetje is gemaakt van een groene soort Yixing-klei, bekend als Min Guo Groene klei. Het heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en wordt na verloop van tijd helderder en glanzender als het regelmatig met thee wordt afgespoeld.

Kikkers worden vaak in de buurt van water gevonden, en in de Chinese Feng Shui-theorie is water een bron van rijkdom en geluk.

Waar plaats je het kikkerthee huisdier?

Als je in Chinese Feng Shui gelooft, of het gewoon leuk vindt om je aan de regels te houden, volgen hier een paar adviezen.

  • Plaats de kikker in dezelfde richting als jij. Hierdoor kan het rijkdom voor u aantrekken. *
  • Laat het echter niet naar een deur gericht zijn, dit zal ertoe leiden dat rijkdom ‘weglekt’.
  • Blokkeer het zicht van de kikker niet met voorwerpen ervoor. Dit zou worden beschouwd als ‘een kikker in een put’, wat inhoudt dat het een tunnelvisie heeft, wat duidelijk geen geluk brengt.
  • Vergroot uw geluk door 3 padden Tea Pets op uw tafel te hebben. Laat ze verschillende kanten op kijken, maar vermijd de deur.

* Opmerking: sommige online bronnen zullen je vertellen om de kikker naar je toe te laten kijken. Dit kan waar zijn, maar het is alleen van toepassing op een toad Tea Pet met een munt in hun mond, wat betekent dat het je rijkdom brengt. De Tea Pet op deze pagina heeft geen munt in zijn mond, dus hij moet in dezelfde richting wijzen als jij om rijkdom aan te trekken.

Details
Meer informatie
Materiaal yixing klei
Afmetingen 5.5x3.5 cm (2.2x1.4 in)
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Baby Pad Tea Pet - Yixing Theedier Kikker