Echte Chinese thee, direct van de bron.

Theemaker ‘Sneeuwglas’ - Praktische Opaque Gaiwan Stijl Thee Infuser (150ml)
24.95

Theemaker ‘Sneeuwglas’ - Praktische Opaque Gaiwan Stijl Thee Infuser (150ml)

€ 24,45
Een gaiwan achtige thee infuser gemaakt van glas met een speciale textuur. Ook wordt de artistieke vorm geaccentueerd door de goudkleurige afwerking langs de rand en op de bladvormige knop van de deksel.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

You can see this cup in the second part of this video:

 

De speciaal afgewerkte oppervlak wordt door de kunstenaar ‘sneeuwglas’ genoemd en zorgt voor een mysterieuze opaque look. De theemaker is makkelijk met 1 hand vast te houden en wordt in China ook wel een ‘hand greep theepot’ genoemd.

Opmerking: dit product is volledig met de hand gemaakt. Hoewel wij de kwaliteit absoluut garanderen, kan het zijn dat de dikte van het glas op verschillende plekken kan varieren. Wanneer je twee of meerdere kwantiteiten afneemt, kunnen de producten op kleine details van elkaar verschillen.

Praktischer dan gaiwans

Dit product werkt op een gelijke manier als gaiwans: je laat de theebladeren met heet water trekken met de deksel erop. Gaiwans zijn echter moeilijker te gebruiken omdat handig moet weten om te gaan met de deksel. Deze moet je namelijk op een kiertje laten om de thee eruit te schenken terwijl de bladeren erin blijven. Bij deze thee maker behoort dit tot de verleden tijd, omdat het is voorzien van een opening langs de rand, waar de thee doorheen kan stromen.

Prachtig glas & bladvormig dekselknop

Op traditionele wijze is het glas tijdens de productie verwerkt in een prachtige vorm met een speciaal textuur. Terwijl de meeste glaswerken vaak zeer transparant zijn, onderscheidt deze theemaker zich door zijn ondoorzichtige looks. De goudkleurige afwerking benadrukt op een elegante manier de unieke vorm van het glas en de bladvormige knop van de deksel.

Details
Meer informatie
Materiaal borosilicaatglas
Inhoud 150ml (5oz)
Afmetingen approx. 7.5x9.4 cm (3x3.7 in)
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Theemaker ‘Sneeuwglas’ - Praktische Opaque Gaiwan Stijl Thee Infuser (150ml)