Echte Chinese thee, direct van de bron.

Daughter's Ring: Jade Ring Jasmijn groene thee
129.95

Daughter's Ring: Jade Ring Jasmijn groene thee

€ 127,35
Een boer heeft wel zeven dagen nodig om slechts 1.5 kg van deze ambachtelijke thee te produceren. Gemaakt van hand geplukte jonge theebladeren van wilde theebomen in Yunnan. Elk blad is zorgvuldig en stuk voor stuk met de hand gerold, wat geduld en beheersing vereist.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Een uitstekende Yunnan groene thee die met de hand verwerkt is tot kleine ringen. De Daughter's Ring heeft een zeer zachte en verfrissende smaak met een natuurlijke jasmijn bloemenaroma. Een perfect cadeau om een theeliefhebber mee te verrassen.

Er is een goede reden waarom deze ringvormige groene thee alleen in Yunnan wordt gemaakt. Terwijl in de meeste provincies in China vooral groene thee wordt vervaardigd van kleine theeplanten, worden theebladeren uit Yunnan geplukt van grote oerbomen. Deze bladeren zijn groter en daarom zeer geschikt om te rollen in mooie ringen.

De Perfecte Groene Thee Voor Horeca Ondernemers

Ben jij een horeca ondernemer en wil jij jouw bezoekers verrassen met een unieke thee uit China? Dan is de Daughter's Ring de ideale keuze. Deze groene thee is niet alleen heerlijk, maar het is tegelijkertijd een groot genot om te zien hoe de ringen langzaam zich ontvouwen in theebladeren tijdens het trekken.

Bereiding

Liefhebbers van deze thee verschillen erg van mening over hoe deze thee bereid moet worden. Voor de temperatuur en trektijd kan je de informatie in onze volgende tab raadplegen. Echter, voel je vrij om te experimenteren met de tijd, temperatuur en hoeveelheid bladeren. Als de thee wat aan de sterke kant is, gebruik dan minder bladeren of verkort de trektijd. Voor gevorderden adviseren we ook om water te gebruiken met niet te hoog mineraal gehalte. De Chinese thee drinker gebruikt geen suiker, melk of citroen voor deze groene thee om optimaal van de originele smaak te genieten. Probeer het zelf en ontdek het verschil met groene thee zakjes!

Details
Meer informatie
Trektijd 2-3 minuten
Watertemperatuur 85 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 0,5 el
Oogst 2022
Theeseizoen Lente
Cafeïnegehalte medium
Theeregio Simao
Provincie in China Yunnan
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 女儿环
Recensies 1

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Daughter's Ring: Jade Ring Jasmijn groene thee