Echte Chinese thee, direct van de bron.

Thee Infuser 'Li Bai' voor losse thee (470 ml)
27.95

Thee Infuser 'Li Bai' voor losse thee (470 ml)

€ 24,88
Een thee infuser gemaakt van zeer helder transparant glass vernoemd naar 'Li Bai'. Lees meer over hem onderin de productpagina.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

De ontwerper van deze schattige theepot heeft echt aan alles gedacht. Het glass is super helder, sterk, duurzaam en geschikt voor de vaatwasser. Bovendien is de theepot compact en licht waardoor je met gemak thee kan schenken. De bovenkomende RVS stalen deksel zorgt voor een mooie design look, terwijl de stalen filter ervoor zorgt dat je losse thee net zo makkelijk kan bereiden als theezakjes.

Wie is Li Bai?

Li Bai (701 tot 762 na Christus) is een beroemde Chinese dichter en theeliefhebber tijdens de Tang dynastie. Hij was een inspiratie voor dichters van zijn tijd en door zijn werk was het voorlezen van gedichten tijdens een theeceremonie een vaak voorkomende praktijk. 34 van de 300 gedichten in een beroemd book uit de Tang dynastie '300 Tang Poems' is door Li Bai persoonlijk geschreven. Volgens historische documenten was groene thee een belangrijke bron voor zijn creativiteit. Echter zijn hedendaagse historici er nog niet in geslaagd Li Bai's favorite thee vast te stellen.

Samadoyo S'048

Dit is een theepot van het merk Samadoyo. Het productnummer is S'048.

Details
Meer informatie
Materiaal borosilicaatglas, PVC plastic dekselknop, RVS staal infuser, RVS staal deksel
Inhoud 470 ml / 15.9 oz
Afmetingen 10.2 x 15.4 cm (handvat inbegrepen)
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Ja
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Thee Infuser 'Li Bai' voor losse thee (470 ml)