Echte Chinese thee, direct van de bron.

Chinese Gongfu Theeservies with Glazen Theepot, Pitcher, Filter & 4 Glazen
59.95

Chinese Gongfu Theeservies with Glazen Theepot, Pitcher, Filter & 4 Glazen

€ 50,96
De meest complete Chinese theeservies inclusief theepot, pitcher, filter en 4 dubbelwandige theekopjes. Beschikt over alle tools om Chinese thee op een traditionele 'gongfu/kungfu' manier te bereiken.
golden week china
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Meer informatie

Modern design, traditioneel in gebruik

Er is echt niks beter dan deze glazen theeset om thee op een klassieke manier te bereiden. Dit theeservies is gemaakt van bijzonder stevig en helder glas dat hitte bestendig is tot wel 150°C. Hierdoor kan je geweldig genieten van het uitzicht op de 'dansende blaadjes' in de theepot. Perfect dus om een heerlijk kopje verse groene, zwarte of witte thee te trekken.

Nooit meer wazige thee

De ingebouwde filter in de theepot tuit zorgt ervoor dat de blaadjes en knoppen in de pot blijven. In de praktijk komt het toch voor dat veel kleine onderdelen in je kopje of pitcher terecht komen. Hiervoor kun je nu de bijgeleverde filter gebruiken, die je op pitcher kan zetten wanneer je de thee erin schenkt. Het resultaat een zeer helder kopje thee. Wazige thee behoord nu tot de verleden tijd!

4 dubbelwandige glazen kopjes

De dubbelwandige theekopjes houden je thee warm, maar je handen koel. Ze zijn modern van uiterlijk, maar door de kleine formaat laten ze je genieten van thee op een Chinese manier: de theebladeren meerdere malen trekken en drinken in kleine porties.

Kan je ook oolong en pu erh thee bereiden met dit glazen theeservies?

Uiteraard. Dit servies is gemaakt van glas met een hoog dichtheid, waardoor het redelijk warmte isolerend is. Gaiwans en Yixing theepotjes zijn nog net iets beter voor oolong of pu erh. Maar je kunt dit compenseren door eerst de glazen theepotjes op te warmen. Dit doet men meestal tegelijk met het spoelen of 'wakker maken' van de bladeren.

Details
Meer informatie
Materiaal borosilicaatglas
Inhoud 250ml
Afmetingen 12.5x8.8x9cm / 4.9x3.5x3.5in
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Chinese Gongfu Theeservies with Glazen Theepot, Pitcher, Filter & 4 Glazen