Echte Chinese thee, direct van de bron.

Witte Chrysanten thee - Chrysanthemum thee
10.95

Witte Chrysanten thee - Chrysanthemum thee

€ 9,31
Verzachtend, kalmerend en verfrissend. Je hebt misschien al eens chrysanten thee geprobeerd in een Chinees restaurant, maar nu biedt Teasenz je deze thee aan van de hoogste kwaliteit uit China. Onze witte Chrysanten thee is een werkelijk heerlijke bloementhee die je simpelweg niet kan weerstaan.
- +
golden week china
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Onze chrysanten thee is een warme, kruiden-drank bereid uit een witte soort chrysantenbloem. Deze Chinese bloementhee is hand-geselecteerd door onze thee experts en heeft een delicate, licht bloemig aroma en een verfrissende smaak. 

Gezondheidsvoordelen van chrysanthen thee

Het langdurig consumeren van losse chrysanthemum thee kan vele voordelen hebben voor de gezondheid.

  • Gezond voor ogen: Voor mensen die dagelijks op kantoor langdurig achter een beeldscherm werken, is chrysanthemum thee een aanrader. Deze bloemsoort werkt effectief tegen droge vermoeide ogen. Bovendien tonen klinische studies aan dat mensen die regelmatig deze kruidenthee drinken op latere leeftijd minder last hebben van wazig zien en een vlekkerige visie.
  • Verlichten symptomen van verkoudheid: Van oudsher gebruiken traditionele Chinese geneeskunde beoefenaars chrysanten om verkoudheid (als gevolg van te veel hitte of 'inflammation') tegen te gaan, omdat deze kruid een koelend effect heeft. Omdat chrysanthen langer dan 1 jaar houdbaar zijn is het verstandig om altijd een klein voorraadje thuis te hebben.
  • Gezond voor het hart: Volgens klinische studies uitgevoerd in China en Japan, werkt chrysanten thee effectief tegen hoge bloeddruk en diverse symptomen door een te hoge bloeddruk zoals duizeligheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Deze studies toonden ook aan dat de sterke antibiotische eigenschappen chrysanten ook effectief zijn voor de behandeling van pijn op de borst die voortkomt uit coronaire hartziekte kan zijn. Dit betekent tegelijkertijd dat losse chrysanten thee niet geschikt is voor mensen met een lage bloeddruk.

Er bestaan meer soorten Chrysanten bloemen dan je denkt. Bekijk de video hieronder en ontdek ze allemaal!

Details
Meer informatie
Trektijd 4-5 minuten
Watertemperatuur 95 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 5 bloemen
Oogst 2020
Theeseizoen Herfst
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Huangshan
Provincie in China Zhe Jiang
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 贡菊
Recensies 1

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Witte Chrysanten thee - Chrysanthemum thee