Witte Chrysanten thee - Chrysanthemum thee

Verzachtend, kalmerend en verfrissend. Je hebt misschien al eens chrysanten thee geprobeerd in een Chinees restaurant, maar nu biedt Teasenz je deze thee aan van de hoogste kwaliteit uit China. Onze witte Chrysanten thee is een werkelijk heerlijke bloementhee die je simpelweg niet kan weerstaan.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,97

* Verplichte velden


Productbeschrijving
Details

Onze chrysanten thee is een warme, kruiden-drank bereid uit een witte soort chrysantenbloem. Deze Chinese bloementhee is hand-geselecteerd door onze thee experts en heeft een delicate, licht bloemig aroma en een verfrissende smaak. 

Gezondheidsvoordelen van chrysanthen thee

Het langdurig consumeren van losse chrysanthemum thee kan vele voordelen hebben voor de gezondheid.

  • Gezond voor ogen: Voor mensen die dagelijks op kantoor langdurig achter een beeldscherm werken, is chrysanthemum thee een aanrader. Deze bloemsoort werkt effectief tegen droge vermoeide ogen. Bovendien tonen klinische studies aan dat mensen die regelmatig deze kruidenthee drinken op latere leeftijd minder last hebben van wazig zien en een vlekkerige visie.
  • Verlichten symptomen van verkoudheid: Van oudsher gebruiken traditionele Chinese geneeskunde beoefenaars chrysanten om verkoudheid (als gevolg van te veel hitte of 'inflammation') tegen te gaan, omdat deze kruid een koelend effect heeft. Omdat chrysanthen langer dan 1 jaar houdbaar zijn is het verstandig om altijd een klein voorraadje thuis te hebben.
  • Gezond voor het hart: Volgens klinische studies uitgevoerd in China en Japan, werkt chrysanten thee effectief tegen hoge bloeddruk en diverse symptomen door een te hoge bloeddruk zoals duizeligheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Deze studies toonden ook aan dat de sterke antibiotische eigenschappen chrysanten ook effectief zijn voor de behandeling van pijn op de borst die voortkomt uit coronaire hartziekte kan zijn. Dit betekent tegelijkertijd dat losse chrysanten thee niet geschikt is voor mensen met een lage bloeddruk.

Er bestaan meer soorten Chrysanten bloemen dan je denkt. Bekijk de video hieronder en ontdek ze allemaal!

Extra informatie
Extra informatie
Trektijd 4-5 minuten
Watertemperatuur 95 °C
Thee per 500ml theepot 2-5 gram
Eetlepels / 500ml 5 bloemen
Theejaar 2019
Theeseizoen Herfst
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Huangshan
Provincie in China Zhe Jiang
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 贡菊
Recensies
Klantenreviews (1)
Vers
Kwaliteit
Prijs
Service
Niet de goedkoopste chrysanten thee die ik heb gekocht, maar wel supervers en lekker. Verzending heeft wel 2 weken geduurd, maar het is het wachten waard. Geschreven door Hendrik (Geplaatst op 05-03-2018)
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen recensies schrijven. Log in of registreer nu

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: