Chinese Bruiloft Theeset met Theepot, 4 Kopjes, Voorraadpot en Dienblad

Een complete theeset voor een droom theeceremonie tijdens een traditionele Chinese bruiloft. Het bestaat uit een theepot met 4 bijpassende kopjes, een voorraadpot en dienblad.
Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 90,95

Productbeschrijving
Details

GRATIS EXPRESS VERZENDING: bestel vandaag deze theeset met 'airmail verzending' en ontvang een gratis upgrade naar 'express verzending'.

Een rood geglazuurde theeset dat een huwelijk vol geluk en voorspoed symboliseert. Deze theeset wordt gekenmerd door een moderne vormgeving met traditionele kleuren en patronen die passend bij een Chinese bruiloft.

Chinese bruiloft theeset: inhoud

  • 1 x theepot: 13x8.6 cm; 300 ml
  • 1 x voorraadpot: 9x8.8 cm; 200 ml
  • 4 x kopjes: 5.8x3 cm; 40 ml
  • 1 x dienblad: 22.7x14 cm

Chinese bruiloft theepot

De theepot heeft een mooie ronde vormgeving waarmee je ook erg comfortable kan schenken. De schenksnelheid is niet te langzaam, maar ook niet te snel om morsen te voorkomen. Tenslotte, heeft het een goede warmte isolatie waardoor de thee beter smaakt en langer warm blijft.

Rode thee voorraadpot

De voorraad pot heeft een ideale grootte waarin je  (afhankelijk van de theesoort) ongeveer 30-100 gram thee kan opslaan. De deksel laat minimaal lucht en vocht door, waardoor de theebladeren langer vers blijven.

Bijpassende rode kopjes en dienblad

Met alleen een mooie theepot kom je niet ver. Daarom is deze theeset ook uitgerust met 4 bijpassende kopjes en een dienblad. De kopjes hebben een ideale formaat zodat de thee in een slok opgedronken kan worden. Ideaal voor een bruiloft ceremonie dus! De dienblad is groot genoeg om zowel de theepot als alle vier kopjes op te plaatsen.

Extra informatie
Extra informatie
Materiaal keramiek
Inhoud 300 ml (10.1 oz)
Afmetingen 13x8.6 cm (5.1x3.6 in)
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen recensies schrijven. Log in of registreer nu

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: