Bezoek nu ook Teasenz.eu voor snelle verzending (NL 1-2 dagen & BE 2-4 dagen) vanuit Nederland.

22 April FesTEAval: WIN 2 gratis tickets!
22 April FesTEAval: WIN 2 gratis tickets!

22 April FesTEAval: WIN 2 gratis tickets!

Wij zijn er helemaal klaar voor om jou een heerlijk kopje thee aan te bieden tijdens het FesTEAval op 22 april! Proef onze 2018 lente thee of geniet van een kopje heerlijk gerijpte pu erh of oolong!

festeaval datum info

WINACTIE: 2 gratis tickets

Doe mee aan deze winactie en maak kans op 2 gratis tickets voor het FesTEAval! Meedoen is simpel:

Reageer of DEZE FACEBOOK POST door een reden te geven waarom jij zo graag naar het FesTEAval wilt en tag een vriend(in) die je graag wilt meenemen!

Meedoen kan t/m 10 april!

Ben je niet zo gek op winacties? Koop dan nu je tickets op de FesTEAval site.

Proef als eerste onze 2018 lente thee!

Het FesTEAval valt net wat te vroeg voor ons om de gehele collectie lente thee aan te kunnen bieden. Gelukkig kan je in ieder geval als één van de eersten onze 2018 longjing (dragon well), huang shan mao feng en jin jun mei proeven

Voor de Jin Jun Mei, kan je hier alvast een preview nemen: 2018 Jin Jun Mei thee review.

2018 lente thee

Puerhtea.eu?

Verder hebben goed nieuws voor de Nederlandse pu erh thee liefhebber. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om een grote collectie pu erh theevoorraad op te bouwen in Nederland.Je kan alvast een kijkje nemen op puerhtea.eu.

pu erh thee kopen theebeurs theefestival festeaval

Onze ambitie is om de grootste pu erh theeleverancier van Europa vanuit Nederland op te bouwen! Tijdens het FesTEAval kan je daarom bij de Teasenz stand ook een grote collectie pu erh thee ontdekken!

Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief van puerhtea.eu om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Bei Dou Yi Hao: Wuyi Oolong

Ben je een oolong liefhebber? Tijdens het FesTEAval bieden je graag een authentiek kopje 'Bei Dou Yi Hao' oolong aan! Deze is afkomstig uit Wuyishan en is onderdeel van onze populaire Wuyi oolong sample set.

bei dou yi hao oolong thee - yancha wuyishan thee festeaval

Voor thee ondernemers: Eigen merk thee accessoires

Ben jij een ondernemer in de thee branch? Tijdens het FesTEAval gaan we graag met je in gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden. Als professionele thee inkopers kunnen we helpen met het inkopen van thee direct bij de bron. Ook bieden wij de mogelijkheid om thee accessoires te produceren met jouw eigen merk!

eigen merk thee accessoires met logo festeaval

2 april 2018
Opmerkingen