Echte Chinese thee, direct van de bron.

Jasmijnthee
Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Jasmijnthee kopen

Wij selecteren de beste jasmijntheeën

Op deze pagina vind je onze volledige collectie jasmijn theeën van hoge kwaliteit. Deze kleine selectie is het resultaat van het proeven en testen van jaarlijks tientallen samples. Bij Teasenz koop je daarom altijd de beste Jasmijnthee.

Soorten jasmijnthee

Onze pure jasmijntheeën zijn van nature geparfumeerd met jasmijnbloemen uit de hoge bergen die in het wild worden gekweekt. Dit proces wordt verschillende keren herhaald om de optimale balans tussen theesmaak en jasmijnaroma te bereiken.

Daarna worden ze in verschillende vormen verwerkt zoals je op deze pagina kunt zien, zoals losse blaadjes, parels en ringen. Het enige type dat we NIET leveren, zijn goedkope jasmijntheezakjes of jasmijn theemelanges.

Onze jasmijntheetjes bestaan ​​alleen uit geurende theebladeren. Er worden dus absoluut geen kunstmatige kleur-, smaak- of conservatiemiddelen gebruikt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de voordelen van jasmijnthee zoals: ontgifting, huidverbetering, gewichtsverlies en ontspanning.

FAQ:

Biedt u witte jasmijnthee aan?

Ja. De meeste van onze jasmijntheeën zijn gemaakt van groene thee. Als je echter de voorkeur geeft aan witte thee als basis, ga dan voor de Jasmine silver needle white tea.

Hoe maak je jasmijnthee?

Om jasmijnthee te maken kun je de temperatuurinstructies volgen op de productpagina in het gedeelte 'aanvullende informatie'.

Lees hier meer over Jasmijn thee & gezondheid.

Ontdek meer over Jasmijn bloemen.