Echte Chinese thee, direct van de bron.

Theepot voor theebloemen (300 ml)
17.95

Theepot voor theebloemen (300 ml)

€ 17,05
Het ideale ontwerp voor het bereiden van een theebloem. Deze theepot biedt de juiste hoogte en breedte zodat je de theebloem prachtig kan zien ontvouwen. Door het heldere borosilicate glas van hoge kwaliteit kun je optimal genieten van het bloeiend effect van de theebloem.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie
  • Perfecte grootte voor het bereiden van theebloemen
  • Helder transparant glass zorgt voor een geweldige uitzicht.
  • Schenk met gemak door de artistische handvat te gebruiken zonder je vingers te branden aan de hete theepot.
  • Ook voor andere theesoorten. De filter in de spruit zorgt ervoor dat kruiden, bloemen en grotere losse theebladeren in de theepot blijven, terwijl je op je gemak thee schenkt.

Het wordt tijd dat je het zelf ervaart

Theebloemen zijn zonder twijfel de meest bezondere theecreaties die je ooit zult tegenkomen. Voor theeliefhebber komt er een moment dat je dit zelf thuis wilt ervaren. 

Koop een glazen theepot

Hoewel, de bereiding zelf helemaal niet ingewikkeld is, is het niet altijd makkelijk om een geschikte theepot the vinden. De belangrijkste basiskenmerk van een geschikte theepot is dat hij gemaakt moet zijn van glas. Je wilt tenslotte het bloeiend ritueel direct zien door het glas.

Houd rekening met de juiste grootte

Behalve het materiaal van de theepot, moet je ook rekening houden met de grootte. Wat veel theeliefhebbers tegen op lopen is dat de theepot te laag of niet breed genoeg is, waardoor de theebloem niet volledig kan ontplooien. Anderen hebben een veel te grote theepot waardoor de theebloem niet in het midden van de theepot blijft, maar naar de rand drijft.

Hoewel, elke theebloem verschilt in grootte, is onze theepot geschikt voor de meeste bloeiende theesoorten. Bestel die van jouw vandaag nog!

Details
Meer informatie
Materiaal borosilicaatglas, RVS staal deksel, RVS staal filter in tuit
Inhoud 300 ml / 10.1 oz
Afmetingen 14 x 8 cm / 5.5 x 3.1 in
Geschikt voor vaatwasser Ja
Geschikt voor magnetron Ja
Recensies 1

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Theepot voor theebloemen (300 ml)