Echte Chinese thee, direct van de bron.

'Osmanthus Lily' Theebloem
12.95

'Osmanthus Lily' Theebloem

€ 11,01
Een tongstrelende melange van groene thee, osmanthus en leliebloem. Teasenz heeft voor deze theebloem alleen de beste Fujian silver needle groene thee geselecteerd. Het resultaat: een beeldige vertoning en een frisse en uiterst verfijnde smaak.
- +

BELANGRIJK: Vanaf 1 juli betaald u altijd importkosten en BTW voor pakketten buiten de EU. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Zoals de naam al verklapt bevat deze prachtige theebloem kleine osmanthus bloemen die heerlijk honingachtig en boterig ruiken. Zodra de theebloem zich opent in heet water, zal je de osmanthusbloemen op een dansende wijze naar boven drijven. Daarna verschijnt ook de een mooie leliebloem die deel uit maakt van deze kunstzinnige theebloem, ontworpen door ware theemeesters.

Eén theebloem is ongeveer 8 gram in gewicht en 2 tot 2.5 cm in lengte.


Houd je van de geur van osmanthus? Bezoek dan ook deze osmanthus thee pagina. Deze bloemen zijn niet alleen heerlijk om thee  van te bereiden, maar ook geschikt voor garnering van desserts!

Individuele verpakking

De theebloemen worden samen in één grote verpakking verpakt. Indien je elke theebloem per individueel per stuk wilt laten inpakken dan is dat mogelijk vanaf 2.5 kilogram (mag bestaan uit verschillende theebloemen). De kosten voor individeel laten inpakken is 10 euro per kilo. De bestelling zal dan na 5 werkdagen worden verzonden (ipv 2 werkdagen). Indien u dit wens kan je contact met ons op via [email protected]

Details
Meer informatie
Gewicht per theebloem 9 gram/stuk
Verpakking Hersluitbare aluminium zak
Ingrediënten groene thee, lelie, osmanthus
Trektijd 3-4 minuten
Watertemperatuur 100 °C
Oogst 2020
Theeseizoen Zomer
Cafeïnegehalte laag
Theeregio Fuding
Provincie in China Fu Jian
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: 'Osmanthus Lily' Theebloem