Bezoek nu ook Teasenz.eu voor snelle verzending (NL 1-2 dagen & BE 2-4 dagen) vanuit Nederland.

Theebloem
Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Chinese theebloemen kopen

Theebloemen groothandel service voor zakelijke klanten

Teasenz is wereldwijd leverancier van theebloemen tegen groothandelsprijzen. Voor zakelijke klanten worden onze theebloemen vers gemaakt op bestelling en zijn in ongeveer drie dagen klaar voor verzending.

De theebloemen van Teasenz worden direct vers ingekocht in China, waardoor wij niet alleen de meest verse theebloemen verkopen, maar tegelijkertijd ook deze tegen de beste prijzen aanbieden in Nederland en België. Zie hieronder alle service mogelijkheden die wij bieden voor zakelijke klanten van theewinkels en horeca tot ondernemers van een health center.

Verpakking: Onze theebloemen worden samen in een grote aluminium zak verpakt. Individuele verpakking per stuk is mogelijk tegen een aantrekkelijke meerprijs van slechts 10 euro per kilo. Deze service kunnen wij aanbieden vanaf 2,5 kilogram. Houd rekening mee dat de verwerkingstijd wordt verlengd tot 5 werkdagen.

Sticker met logo: Indien u kiest voor individuele verpakkingen, kan onze team ook ervoor zorgen dat jouw logo of design via een sticker op de verpakking wordt geplakt. Deze service is beschikbaar voor bestellingen vanaf 5 kilogram.

Extra korting: Alle kortingen zijn aangegeven op elk individuele product pagina. Hoe meer je besteld, hoe meer korting je geniet. Bestaat jouw bestelling uit een mix van verschillende theebloemen en is de order 2,5 kg of groter? Neem dan contact met ons op voor een extra korting: [email protected]

Betaling: Alle bestellingen dienen volledig te zijn betaald voordat de orders worden verzonden. Betaling kan via een internationale bankoverschrijving, PayPal of credit card Verzendmethode en -tijd: Bestellingen worden tegen ongeveer 4 euro (onafhankelijk van ordergrootte) verzonden met international post. Het duurt ongeveer 1-3 weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Voor snellere levering kan je tijdens de checkout ook kiezen voor onze EMS Speedpost service dat ongeveer 4-10 dagen duurt.

BTW: Omdat wij in China zijn gevestigd rekening wij geen BTW boven op de prijzen die wij online vermelden. Er is een kleine mogelijkheid dat er importkosten worden gerekend door de douane. In de meeste gevallen is dit niet het geval. Op het pakketje dat we versturen vermelden wij meestal een waarde dat de helft is van de werkelijke kosten, zodat in geval van importheffing, de extra kosten meevallen.

Wat zijn theebloemen?

Een theebloem is een bolletje gemaakt van groene thee en eetbare bloemen die doormiddel van een katoenen draad worden vastgebonden. Deze ontvouwd zich een prachtige bloem wanneer je het trekt in heet water.

Hoe trek ik een theebloem?

Theebloemen kunnen het best getrokken worden in een transparante glas. Trek de theebloem in heet water voor ongeveer 3 minuten.

Waar kan ik theebloemen kopen?

Theebloemen kan je nu direct bestelling uit China via onze online theewinkel. In 3 werkdagen wordt jouw bestelling verzonden, waarna jouw pakket normaal gesproken in ongeveer 4-10 dagen wordt geleverd.