Bezoek nu ook Teasenz.eu voor snelle verzending (NL 1-2 dagen & BE 2-4 dagen) vanuit Nederland.

Bestelling & Levering

Douane

BELANGRIJK: Vanaf 1 juli betaald u altijd importkosten en BTW voor pakketten buiten de EU. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

PostNL:

  • Het is belangrijk de dat je de track&trace resultaten op Postnl.nl in de gaten houdt. De tracking code die van ons krijgt zal pas werken wanneer het pakketje in Nederland is aangekomen. Wanneer je online de importkosten via de site van PostNL betaald, zijn de afhandelingskosten per pakket slechts 4,00 euro + BTW en wordt het pakket vaak thuis bezorgd. Wanneer je online niet de kosten op tijd betaald, dan krijg je een afhaalbericht om het pakket op te halen bij een pakketpunt. In dit geval betaal je 7,00 euro + BTW aan afhandelingskosten.
  • Voor meer informatie ga je naar deze PostNL pagina

BPost:

  • Ook bij BPost is het zeer belangrijk dat je de online track&trace goed in de gaten houdt. Wanneer het pakket in België aankomt, kan je via de Bpost App of via de online track&trace een overzicht van de kosten krijgen. Deze betaal je dan direct online of via de app met je bankapp, kredietkaart, of bancontact.
  • Voor de kosten voor douaneformaliteiten van BPost ga ja naar deze Bpost pagina. Voor meer informatie over het betalen van de importkosten via Bpost, kan je naar deze BPost pagina.
  • Wij geven altijd aan op het pakketlabel dat het gaat om een 'geschenk'.

Teasenz is niet verantwoordelijk wanneer een pakket wordt teruggestuurd omdat de importkosten niet zijn betaald. Je dient zelf de online track&trace resultaten goed in de gaten te houden. Wanneer het pakket wordt teruggestuurd, dan kan het enkele maanden duren voordat het weer bij ons terecht is. We nemen dan contact met je op om de herverzending te regelen.

Wij verzenden pakketjes wereldwijd en dus ook naar Nederland en België. Op deze pagina vind u alle informatie omtrent onze logistieke dienstverlening.

Verzendopties, tijd & kosten

Op dit moment bieden we alleen 'Airmail' (luchtpost) aan als verzendoptie zendingen naar Nederland en België.

De verwachte verzendtijd voor Airmail is ongeveer 2-6 weken. Dit is een realistische schatting en in de praktijk worden de meeste pakketen ook binnen deze tijdsindicatie geleverd. We garanderen echter niet de verzendtijd.

Zodra het pakket aankomt in uw land, wordt het lokaal met PostNL/Bpost bezorgd. Eventuele importkosten betaald u dan online op de website. van Bpost/PostNL of bij uw lokale postkantoor.

Trace & trace

In de bevestigingsemail vind je ook een Track & Trace code waarmee je online de bestelling kan volgen op de site van 17Track. In enkele dagen zal er een eerste update verschijnen. Houd er rekening mee dat de eerste update mogelijk alleen in de Chinese taal verschijnt. Dit houd in dat het pakketje onderweg is vanuit China. Een volgende update vind pas plaats wanneer het pakketje bij een lokale sorteercentrum is.

Ook kan de Track & Trace code gebruiken op de site van PostNL of BPost, hoewel het vaak wat langer duurt voordat de eerste update verschijnt. Voor Nederlandse zendingen kan je je pakket ook traceren op de Internationale PostNL site: Internationalparceltracking.com.

Douane

Vanaf 1 juli 2021 worden er op alle pakketten vanuit buiten de EU belasting geheven. Deze kosten zijn niet inbegrepen in onze prijzen en dienen door u te worden betaald aan uw lokale postbedrijf. Voor meer informatie, kunt u deze pagina bezoeken: EU BTW

Retourneren

Producten die u wilt retourneren dienen in de originele staat te verkeren. Meld de producten die u wilt retourneren door the reageren op de verzendbevestigingsemail. Wij zullen binnen 2 dagen u instructies sturen om te retourneren. Retourneer het product met PostNL en geef daarna de track&trace nummer aan ons door. Zodra de producten door ons ontvangen zijn, zullen we zo spoedig mogelijk het bedrag terugstoren. De verzendkosten worden bij retourneren niet vergoed.