Echte Chinese thee, direct van de bron.

2-in-1 Bamboe Theeblad & Houten Thee Bewaardoos voor Pu Erh Thee
49.95

2-in-1 Bamboe Theeblad & Houten Thee Bewaardoos voor Pu Erh Thee

€ 48,95
  • Koop 2 voor € 46,50 en bespaar 5%
Een zeer praktische en multifunctionele bamboe houten theeblad in de perfecte formaat voor het losmaken van geperste pu erh theebladeren. De open hoek design zorgt ervoor dat je met gemak de losgemaakte bladeren in je theepot kan schuiven. Deze theeblad komt met een handige cover, zodat je tegelijkertijd deze 100% natuurlijke bamboe product kan gebruiken voor het opbergen en laten rijpen van pu erh cakes en blokken.
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Meer informatie

Past bij elke theeset

Het bewaren, losmaken en serveren van pu erh thee kan nu op de meeste professionele manier met dit bamboe product. De natuurlijke uiterlijk en kleur van bamboe zal perfect bij elke theeset passen, of het nou gemaakt van van keramiek, porselijn, yixing klei of glass.

Intelligent design

Je vraagt je misschien af waarom 1 van de vier hoeken van de schitterende bamboeblad open is. De reden hiervoor is dat je hierdoor gemakkelijk de losgemaakte bladeren in jouw favorite theepot kan schuiven.

Een ander design innovatie is dat aan de andere kant van de cover een gat bevat, zodat de serveerblad gemakkelijk met 1 vinger naar buiten gedrukt kan worden. Voor Chinese theeceremonie meesters is dit van uitermate belang, omdat elke beweging zo vloeiend en artistiek mogelijk uitgevoerd moet worden.

Verspil nooit je thee

Zonder deze bamboe theeblad en opbergdoos zullen je theebladeren alle kanten opschieven wanneer je deze losmaakt. Verspil nooit meer je waardevolle pu erh thee die je jaren hebt laten rijpen.

De voordelen van bamboe

Bamboe heeft niet alleen een culturele signficantie in de Aziatische cultuur, het is tegerlijkertijd enorm sterk, flexibel, duurzaam en zelfs geschikt voor de vaatwasser. Wist je dat bamboe behoort tot 1 van de snelst groeiende plantsoorten? Dat is de reden waardoor er tegen een lage prijs bamboeproducten geproduceert kunnen worden, inclusief theeaccessoires.

Is het oppervlak bewerkt?

Het oppervlak van dit product is bewerkt met een natuurlijke olie, zodat het geschikt is voor langdurig gebruik. De coating is voedselveilig en wij garanderen dat het niet de kwaliteit van de thee zal beïnvloeden.

Details
Meer informatie
Materiaal bamboe
Afmetingen 25x24x5.5 cm (9.8x9.4x2.15 in)
Geschikt voor vaatwasser Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: 2-in-1 Bamboe Theeblad & Houten Thee Bewaardoos voor Pu Erh Thee