Echte Chinese thee, direct van de bron.

Bamboe Thee - Bamboe Blad Kruidenthee
49.95

Bamboe Thee - Bamboe Blad Kruidenthee

€ 48,95
Bamboeblad thee is rijk aan Silica en trekt een geweldig kopje thee voor gezond haar en mooie sterke nagels.
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Meer informatie

De productie van bamboe blad thee 
De bamboebladeren worden geplukt als ze nog jong zijn, wat resulteert in een zoeter en niet bittere smaak. Na het plukken worden de bladeren schoongespoeld en natuurlijk gedroogd onder de zon. Er worden absoluut geen kunstmatige smaken, kleurstoffen of conserveermiddelen toegevoegd tijdens het proces.

Omdat Teasenz zijn thee direct uit de oorsprong inkoopt, kunnen we deze natuurlijke thee tegen de allerlaagste prijs aanbieden. Ook wordt de versheid hierdoor gegarandeerd: Terwijl de traditionele toeleveringsketen minstens 6 maanden nodig heeft voordat de thee in de lokale theewinkel wordt aangeboden, kan Teasenz de thee na de oogst onmiddellijk uitzenden. Minder tijd in de keten, betekent extra verse thee!

Bamboe thee &gezondheid


De stof silica is verantwoordelijk voor de kracht en flexibiliteit van bamboe. Volgens onderzoek verbetert je door regelmatige consumptie van silica de huidelasticiteit, gezondheid van tanden, spierweefsel, nagels, haar en het hart. Silica echter zelden aanwezig is in andere voedingsmiddelen. Silica inname via bamboe bladthee is daarom de beste optie.

Naast silica is deze kruideninfusie ook rijk aan oplosbare vezels. Deze helpen bij het reguleren van de bloedsuikerniveau en het verbeteren van de stoelgang. Bamboe thee voorkomt bovendien de absorptie van aluminium, dat gerelateerd is aan een verhoogde risico op dementie.

Tenslotte is bamboe thee rijk aan antioxidant en vitaminen, en daarom beschouwd als een ultieme aanvulling op een ​​gezond dieet en levensstijl. Het is cafeïnevrij, dus geschikt om van te genieten tijdens elk moment van de dag.

Bamboe thee maken & recepten

Bamboe thee is makkelijk te bereiden, omdat je alleen een mok of theepot nodig hebt. Gebruik bij voorkeur een glazen mok of theepot om te kunnen genieten van de uiterlijk van de bamboebladeren. 

Bereid 3 gram bladeren in een ​​mok of 5 gram in een theepot. Kook het water en laat het daarna voor 1 minuut licht afkoelen. Pas daarna een bereidingstijd van 3 minuten toe.Nog beter dan Bio

Bij Teasenz koop je nu een 100% natuurlijke bamboe blad thee direct geoogst uit de natuur. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met familie Jiang die naast het bamboebos in Anji wonen. Door de kleinschalige productie kunnen ze niet een bio certificering veroorloven, maar hun productiestandaard is wat ons betreft ‘beyond organic’.

Details
Meer informatie
Trektijd 3 minuten
Watertemperatuur 90 °C
Thee per 500ml theepot 3 gram
Eetlepels / 500ml 1,5 el
Oogst 2022
Theeseizoen Lente
Cafeïnegehalte cafeïnevrij
Theeregio Anji
Provincie in China Zhe Jiang
Glutenvrij ja
Thee in Chinees 竹叶茶
Recensies

Schrijf uw eigen review

Recensie voor: Bamboe Thee - Bamboe Blad Kruidenthee